Обрали переможця конкурсу на посаду керівника рівненської «екстренки»

01 Січня 2021, 16:52
615

Відбулося два засідання окремої конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора КП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради під головуванням Ігоря Ясенюка.

На першому засіданні члени комісії розглянули заяви претендентів, які виявили бажання очолити заклад. Так, свої документи подали три кандидати – Андрій Бортнік (очолював «екстренку» з жовтня 2014 року, зараз тимчасово виконує обов’язки директора підприємства), Олег Гикавчук (медичний директор (заступник головного лікаря) Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф) та Андрій Стахнюк (завідувач навчально-тренувального відділу Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф), йдеться на сайті Рівненської обласної ради.

Голова комісії Ігор Ясенюк відзначив, що подані документи Андрія Стахнюка не відповідають встановленим вимогам Постанови Кабінету Міністрів №1094. Зокрема, немає стажу роботи на керівній посаді терміном 7 років та відповідної спеціалізації. Тож Андрія Стахнюка не допустили до участі  у конкурсі.

На наступному засіданні конкурсна комісія заслуховувала пропозиції від Андрія Бортніка та Олега Гикавчука щодо розвитку закладу.

Шляхом рейтингового голосування члени комісії обрали переможця конкурсу. Ним став Андрій Бортнік. За нього 6 членів комісії віддали свій голос та один член комісії утримався. 

Шляхом рейтингового голосування члени комісії обрали переможця конкурсу. Ним став Андрій Бортнік. За нього 6 членів комісії віддали свій голос та один член комісії утримався. 

Тепер питання про підписання з ним контракту буде винесено на розгляд сесії обласної ради.

Читайте також: П'ять переваг, які мають програми медичних гарантій для пацієнта

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39