Подробиці масштабної пожежі в селищі біля Рівного

10 Січня 2021, 19:22
3424

Палала будівля, де розташовані три магазини.

О 16:30 у смт Клевань-2 у Рівненському районі загорілась будівля, у якій три магазини. Як повідомляють у пресслужбі рятувальників Рівненщини, пожежу локалізували, наразі проводять заходи щодо остаточної ліквідації. 

Також відомо, що горіло горище будівлі, де на площі майже 80 квадратних метрів. Полум'я на момент виявлення набрало значної сили. Усе свідчило про пізнє виявлення загоряння.

Зважаючи на сильне горіння керівником гасіння пожежі прийняли рішення залучити додаткові чергові відділення вогнеборців з Рівного. Значно ускладнювало роботу рятувальників сильне задимлення та висока температура. Деревляна покрівля будівля була обшита руберойдом, до того ж в одному з магазинів були горючі матеріали. Тому рятувальники в складі трьох ланок газодимозахисної служби працювали в апаратах захисту органів дихання та зору.

Існувала загроза поширення вогню на приміщення двох інших магазинів. Рятувальники вогонь відбили та приміщення з товаром врятували.

Варто додати, що усі три магазини, де продавалися інструменти, вело та мототовари на момент виникнення пожежі були зачинені.

Жертв та постраждалих немає.

Читайте також: У Карасині п’яний водій хотів «відкупитися» від поліцейських




 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024