П'ятеро вихованців Рівненської малої академії наук отримуватимуть президентську стипендію

11 Січня 2021, 16:33
1409

П’ятеро манівців отримуватимуть президентську стипендію.

П’ятеро вихованців Рівненської малої академії наук учнівської молоді вибороли стипендію Президента України. Упродовж року  молоді науковці отримуватимуть в межах 2,5 тисяч гривень щомісяця.  

Як повідомили в МАНУМ, двоє серед цьогорічних стипендіатів - випускники КЗ «Обласний науковий ліцей в м.Рівне» Рівненської обласної ради. Це Михайло Мамчур – вже студент І курсу Національного університету «Львівська політехніка» та Назарій Саранчук – першокурсник Національного університету водного господарства та природокористування.

Фінансове заохочення на наукову діяльність від Президента України також отримуватимуть:

Ірина Бабій, випускниця Опорного закладу «Малошпаківський ліцей» Дядьковицької сільської ради Рівненського району, студентка І курсу Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана;
Анастасія Добринчук, учениця Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8;
Яна Потапчук, учениця 11 класу Підлозцівського ліцею Підлозцівської сільської ради Млинівського району.
В Рівненській малій академії наук учнівської молоді також повідомили, що за результатами участі у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, який відбувся 5-8 листопада минулого року 20 вихованців РМАНУМ стали переможцями: два учасники посіли І місце, десятеро – ІІ, і восьмеро – ІІІ місце.

Читайте також: Триває реєстрація на пробне ЗНО 2021

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024