З березня на Рівненщині почнуть вакцинувати від коронавірусу

14 Січня 2021, 19:00
2627

На Рівненщині від COVID-19 спочатку вакцинуватимуть медиків, військових і старших 65 років.

У Рівненській ОДА розповіли, як проводитиметься вакцинація населення Рівненської області. Про це інформують в пресслужбі Рівненської ОДА.

Так, за словами першого заступника голови Рівненської ОДА Сергія Подоліна, вакцинація відбуватиметься поступово у декілька етапів, починаючи з 1 березня 2021 року.

«В першу чергу буде вакциновано, як декларував Уряд, лікарів, військових, людей похилого віку – старших 65 років. Уряд постійно знаходиться на зв’язку з основними виробниками вакцини. На сьогодні існує кілька вакцин, які пройшли усі етапи легалізації і готові до застосування», – відзначив Сергій Подолін.

Закладами охорони здоров’я та управлінням охорони здоров’я РОДА вживаються усі заходи, для проведення кампанії із вакцинації, додав начальник управління охорони здоров’я Олег Вівсянник.

«Підготовлено відповідних фахівців, розроблено маршрути пацієнтів, працівникам лікувально-профілактичних закладів роздано чіткі протоколи щодо етапності надання медичної допомоги під час проведення вакцинації населення. Найближчим часом в області очікують централізованих поставок з МОЗ України вакцин», – поінформував Олег Вівсянник.

Читайте також: У Рівному підтвердили 93 випадки коронавірусу, два у Квасилові, ще 68 в районі

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39