У Гощі нетверезий водій намагався відкупитися від поліції

23 Січня 2021, 15:21
579

Підозрілі маневри автомобіля «Renault 19» запримітив екіпаж сектору реагування патрульної поліції місцевого відділення поліції на вулиці Наливайка 22 січня.

Водій виїхав на тротуар та продовжував рух пішохідною зоною, йдеться на сайті поліції Рівненщини.

Під час перевірки документів і спілкування із поліцейськими 22-річний місцевий житель поводився неадекватно. За зовнішніми ознаками він перебував і в стані наркотичного, і в стані алкогольного сп’яніння. Утім, від проходження огляду на місці події та в медзакладі в присутності двох свідків відмовився.

Після складання адміністративних матеріалів за частиною 1 статей 122 та 130 КУпАП порушник вирішив їх «скасувати» – запропонував поліцейським тисячу гривень, попри застереження про кримінальну відповідальність. Усе це зафіксували боді-камери.

Слідчо-оперативна група задокументувала вчинене кримінальне правопорушення. Відомості за фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження слідчі відділення №5 у селищі Гоща грошові кошти вилучили. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від двох до чотирьох років.


 

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024