Відомій рівненській спортсменці голова облради подарував годинник

02 Лютого 2021, 11:39
956

Днями свій ювілей відзначила Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу Галина Галінська.

Знана спортсменка представляє Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», йдеться на сайті Рівнеоблради.

З нагоди дня народження голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук побував в комунальному закладі, щоб особисто привітати Галину Володимирівну і вручити цінний подарунок обласної ради – годинник.

«Без зайвого пафосу щиро вважаю Галину Галінську справжньою гордістю Рівненщини. Вражає численний список перемог спортсменки. Це приклад неймовірної сили волі, величезної праці над собою. І такий приклад вартий наслідування. Тож вважаю за честь вручити високу нагороду пані Галині. І як голова обласної ради обіцяю підтримку місцевому інваспорту», –зауважив Сергій Кондрачук, вітаючи уславлену спортсменку.

З 2005 року Галина Галінська є членом штатної національної збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Є багаторазовою чемпіонкою та рекордсменкою України, Європи та світу, переможцем Кубків України.

2019 року вкотре підтвердила звання чемпіонки та рекордсменки світу, чемпіонки світу в абсолютному заліку та стала срібною призеркою з жиму лежачи у м.Гіза (Єгипет).

Галина Галінська тренується під керівництвом Заслужених тренерів України Андрія Демчука та Олександра Фесовця.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024