Рівне: оприлюднили відео побиття дітей в стоматкабінеті Інни Кравчук

12 Лютого 2021, 12:48
3849

Відео надали на запит адвоката потерпілих від дій лікарки.

Рівненська журналістка Вікторія Мамотюк виклала в мережу відео зі стоматологічного кабінету Інни Кравчук, – пише «Рівне.онлайн».

Нагадаємо, днями на Інну Кравчук із клініки «Only Kids» рівнянка Юлія Ящук заявила про насилля над своєю дитиною. Лікарка тоді пояснила, що дитина травмувалась сама, адже буцімто знімала нагрудник, чим ймовірно і пошкодила шию.

Скарги на лікаря були й від іншої мами – Вікторії Бобрук. У її доньки після прийому стоматолога розпухла губа. Лікарка це пояснювала тим, що губу покусала дитина. Але гнійне запалення внаслідок поранення медінструментом і занесення інфекції у цьому випадку виявив хірург та назначив лікування антибіотиками. Обидві мами написали заяви у поліцію. Там призначили судово-медичну експертизу. Окрім того, з дітьми працює психолог, після чого буде призначена і судово-психологічна експертиза. Супровід цієї справи здійснює прокуратура.

Тим часом у соцмережі Фейсбук розгорівся скандал. Бо на лікарку сипалися скарги інших мам дітей, а її прихильники звинувачували їх у тому, що пишуть це на замовлення конкурентів Інни Кравчук – клініки «Голлівуд», звідки ця стоматологиня звільнилася. 

Тоді головна лікарка клініки «Голлівуд» Інна Пекарська розповіла у соцмережі, що саме за жорстоке поводження з дітьми, на яке скаржилися батьки маленьких пацієнтів, лікарку торік попросили звільнитися. Повідомила вона також, що на підтвердження поведінки лікаря має відео з камер спостереження.  

Читайте також: На добудову дитсадочка на Коновальця виділили 7 мільйонів гривень

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024