На Костопільщині чоловік прийшов побачитися з дітьми і отримав ножове поранення

22 Лютого 2021, 12:05
1598

Невідома особа у селі Рокитне колишнього Костопільського району нанесла ножове поранення чоловікові.

Про це повідомили на сайті Національної поліції Рівненщини

На місці події поліцейські встановили, що в гості до колишньої дружини вирішив навідатися разом із кумом і ще одним знайомим 28-річний житель села Золотолин. Як пояснить він згодом поліцейським, захотів побачитися із дітьми.

Спочатку у коридор будинку вийшла 26-річна господиня, а через деякий час — її 36-річний співмешканець. Оскільки гості були в стані алкогольного сп’яніння, між присутніми зав’язалася сварка. Згодом під час конфлікту господар вдарив ножем 28-річного жителя села Золотолин.

Медики «швидкої» доставили потерпілого до лікарні із діагнозом: проникаюче ножове поранення черевної порожнини, внутрішня кровотеча. Після оперативного втручання загрози життю 28-річного чоловіка немає. 

36-річного чоловіка, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв та відповідно до освідування був тверезий, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024