Рівне прийме Чемпіонат України з більярдного спорту

24 Лютого 2021, 11:00
451

Упродовж трьох днів у Рівному відбуватиметься офіційний Чемпіонат України з більярдного спорту.

Упродовж 27,28 лютого та 1 березня у Рівному за трофеї змагатимуться учасники з усієї України. Як повідомляє «ЧаРівне», на національну першість від Рівненщини вже зареєструвалося 40 спортсменів.

«Чемпіонат України – це справжнє спортивне свято. Рівне дуже не часто приймає турніри такого рівня. До участі наша обласна федерація фактично дала допуск всім учасникам останнього Чемпіонату області. Їх було більше 70, а зголосилося взяти участь 40. Це ми робимо для того, аби дати поштовх до розвитку більярду на Рівненщині. За останні два роки ми провели серйозну роботу. Це відображається і в якості турнірів, які ми проводимо на Рівненщині, і в кількості учасників. Готуємось до прийому дуже серйозно. Змагальна сітка нині вимальовується важка. Гратимуть кращі гравці держави. Цікаво буде як учасникам, так і любителям більярду», – розповідає керівник Рівненської обласної федерації Микола Скоропад.

Офіційне відкриття змагань заплановане на суботу, 27 березня о 10:00 у клубі «Глобус» за адресою: вулиця Соборна, будинок №16А, Рівне.

У перший день ігри триватимуть до пізньої ночі. У неділю на тому ж місці Чемпіонат продовжиться з 10 години ранку. Про старт фінальних ігор в понеділок 1 березня повідомиться пізніше.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024