Рівнянин попався на продажі боєприпасів

24 Лютого 2021, 16:31
1163

Поліцейські викрили жителя Рівненського району на збуті гранат.

По «товар» в обумовленому місці на вулиці Млинівській в Рівному житель Луцька прийшов 17 лютого близько 17:00 За два боєприпаси заплатив тисячу гривень. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

За отриманою оперативною інформацією працівники управління карного розшуку поліції області встановили, що громадянин України, 41-річний житель Рівненського району, уродженець Російської Федерації, може зберігати з метою збуту боєприпаси. 

Під час оперативної розробки поліцейські викрили волинянина, коли той прийшов до призначеного місця збуту неподалік АЗС та саме забрав боєприпаси, які в подальшому добровільно видав поліцейським. За результатами огляду працівниками вибухотехнічної служби стало відомо, що збувач продав два корпуси гранат «РГД-5» та запали до них. У ході санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника поліцейські вилучили й мобільний телефон, через який перераховувалися кошти.

Боєприпаси скерували для проведення експертизи, за результатами якої 41-річному жителю Рівненського району повідомлять про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. 

Відомо, що зловмисник вже потрапляв в поле зору правоохоронців: нині його помістили до слідчого ізолятора за вчинення серії крадіжок із проникненням. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі. 

Читайте також: В магазинах Рівного продавали сурогатний алкоголь

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024