На Чемпіонаті України в Рівному найкращими були київські більярдисти

02 Березня 2021, 16:55
Фото Віктора Макаренка 380
Фото Віктора Макаренка

У Рівному більше сотні найкращих більярдистів України впродовж трьох днів змагалися за звання найкращого.

З 27 лютого до 1 березня у Рівному тривав Чемпіонат України з більярдного спорту в дисципліні «комбінована піраміда». За столами зібралося більше 120 учасників із 17 областей. Про це повідомила інформаційна служба ВП ГО «ФСБУ» в Рівненській області.

За підсумками фіналу перемогу в нелегкому поєдинку здобув киянин Владислав Волик. Йому поступився і став срібним призером ще один киянин Артем Матвійчук. Бронзові медалі отримали знані Микита Гоменюк та Богдан Рибалко.

Серед представників Рівненщини найкращий результат показав Захар Вознюк із Дубна, який увійшов до ТОП-16.

«За відгуками учасників, то у Рівному все відбулося на достойному рівні. Від себе особисто та від усього оргкомітету хочу подякувати всім, хто взяв участь у Чемпіонаті і тим, хто слідкував та вболівав за спортсменів. Ми пройшли цей шлях разом. Дуже цікаві партії були. Сам фінал видався напруженим і дуже цікавим. Свою роботу ми продовжуємо. Надалі хочеться розвивати цей вид спорту в області. Сподіваюсь, що з часом ми зможемо проводити і потужні комерційні турніри і не менш масштабні змагання за кількість і якістю учасників, – прокоментував керівник обласної федерації Микола Скоропад.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39