У Рівному можна самостійно виготовити креми та придбати «пігулки» для щастя

03 Березня 2021, 15:52
437

У Рівному є місце, де можна самостійно виготовити креми та придбати «пігулки» для щастя.

ТДВ РІВНЕФАРМАЦІЯ, яку очолює Володимир Синяк з донькою Ольгою Садовник.з радістю підхопили ініціативу міського голови #підтримай_рівненське та передавали челендж від однієї до іншої аптеки своєї мережі. Мережа має у Рівному 25 структурних підрозділів два з яких працюють цілодобово. Про це інформують в пресслужбі Рівненської міської ради.
 
«Загальна кількість працівників мережі в місті Рівне – 153 особи. За 2020 рік в бюджет м. Рівного сплатили 3,5 мільйона гривень податку з доходів громадян, 248,2 тисячі гривень. податку на нерухоме майно, 194,4 гривні податку на землю, 495,5 тисяч гривень військового збору та екологічний збір. Загалом сплатили 5,9 мільйона гривень податку з доходів громадян», – говорить провізор Ірина Лихолат.

Особливістю мережі аптек «Рівнефармація» є те, що вони запровадили в період карантину послугу «Доставка ліків додому» та безкоштовне «Вимірювання кисню в крові». Тут виготовляють та реалізовують гомеопатичні препарати, медичні п’явки, виробляють ліки за рецептами лікарів та замовленням лікувальних закладів.

Мережа має ліцензію на придбання, зберігання, реалізацію (відпуск) наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. Також забезпечує за пільговими рецептами інвалідів 1 та 2 груп, хворих на нецукровий діабет, пацієнтів, які перенесли протезування клапанів серця, інвалідів дитинства, хворих на фенілкетонурію, почесних донорів, інвалідів війни та учасників бойових дій.

Рівнефармація активно підтримує Збройні Сили України, надаючи воїнам АТО матеріальну допомогу, медикаменти. Підтримуює морально та фінансово своїх працівників, чиї сини були чи перебувають в зоні бойових дій.
 
А родзинкою «Рівнефармації» є аптека-музей, яка поєднує дух середньовіччя, сучасності та інтерактивність. Тут багато цікавих експонатів, серед яких «пігулки» для щастя, «ліки» від заздрощів. Є тут фігура першого директора аптеки, котру виготовили майстри рівненського лялькового театру. Це місце є беззаперечно туристичною візиткою міста. Екскурсії до аптеки-музею відновлено для дітей від 6 років та дорослих. Усі охочі можуть спробувати виготовити свої ліки власноруч. Крем для рук виготовив навіть сам міський голова.
 
«Аптека-музей, в яку ми сьогодні завітали, є найстарішою та першою інтерактивною аптекою в місті. Музей беззаперечно є однією із візитівок Рівного, що сприяє розвитку туристичного бізнесу та сприяє наповненню бюджету», - говорить міський голова Рівного Олександр Третяк. «Тут можна за давніми рецептами виготовити різні креми, мікстури та медикаменти. Вдячний «Рівнефармації» за підтримку родинної справи на благо міста. Підтримуйте своє, #підтримуй_рівненське».
 
Аптека-музей у Рівному працює за адресою – місто Рівне, вул. Соборна, 187.






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024