Район.Рівне: рік ми розповідаємо історії про вас і для вас

03 Березня 2021, 18:20
631

Рік тому – 3 березня 2020 року – запрацював сайт інтернет-видання Район.Рівне.

Видання, яке за замислом, мало бути найближчим до своїх читачів. Близьким настільки, щоб знати найсокровенніші історії, бачити найменші проблеми й допомагати у найбільш безвихідних ситуаціях.

Ми були близько ввесь цей рік, росли і ростили поруч свого читача: виховували його смаки, розширювали світогляд, зосереджували на актуальному. А ще, звісно, розповідали історії.

Як представники малого бізнесу пережили карантин, те назавжди залишиться для цих людей великим потрясінням. І досі не всі оговталися.

Говорили про розвиток продуманого міського озеленення надасть комфортний мікроклімат та безпечне середовище. Про те, що озеленення міста не варто сприймати лише з естетичної точки зору.

Ми переживали біль разом із нашими читачами. Адже вже сьомий рік тривають бойові дії на Сході нашої країни, а учасники АТО, бойові ветерани, які повернулися додому ще в 2015-2016 роках донині ще не отримали обіцяних земельних ділянок.

Ми надихалися вами, і надихали інших історіями, які почули від вас. «Зустрічають за одягом, проводжають за розумом» – це прислів’я часто стосується ситуацій, коли людина потрапляє до нового колективу. Зовнішній вигляд може сказати чимало, однак перше враження часто буває хибним.

Ми розібралися з вами  хто такі старости й навіщо вони потрібні громаді. А також про юних мільйонерів, які заробили свої статки на тендерах на Рівненщині.

Розповідали про – мотиваційну літературу, пошуки «свого» та власна творчість: рівнянки читають і радять іншим.


 

І пам'ятайте, що ми завжди з вами!

 

 

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024