Штаб військового містечка у Рівному відремонтують за понад шість мільйонів гривень

04 Березня 2021, 09:54
2286

Квартирно-експлуатаційний відділ Рівного провів відкриті торги щодо визначення підрядника для капітального ремонту будівлі № 1/2 (штабу) військового містечка №1 у місті Рівному.

З держбюджету готові були витрати на будівельні роботи 8,4 мільйона гривень. Про це Район.Рівне стало відомо з тендерної документації.

Про готовність братися до роботи заявили сім компаній-учасників аукціону. Найдорожчу пропозицію висунули від ТОВ «ПРОГРЕС ДЕВЕЛОПМЕНТ КОМПАНІ», які за 8,2 мільйона гривень готові були приступити до роботи. Найнижчу ціну запропонувала дубенська компанія ТОВ «Тепломодерн» – 5,1 мільйона гривень.

Однак пропозицію «Тепломодерну» відхилили так, як компанія вказала невірогідні дані щодо виконання попередньо аналогічних робіт. Також учасник не надав копії дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки. 

На цьому тендері переможцем визнали рівненське ТОВ «Ребелс». Засновниками цієї фірми є Павло Демчук, Ігор Зайдель та Наталія Чижук. Відтак, рівненська фірма зобов'язалася за 6,55 мільйона гривень капітально відремонтувати й реставрувати штаб військового містечка.

Роботи мають виконати до 20 листопада 2022 року.

Читайте також: У Рівному ліквідували дві потужні нарколабораторії

У Рівному можна самостійно виготовити креми та придбати «пігулки» для щастя

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024