У Квасилові за збут наркотиків затримали молодика

04 Березня 2021, 14:07
2597

Працівники карного розшуку відділення поліції № 1 Рівненського районного управління поліції на збуті амфетаміну затримали наркодилера.

Затримали 35-річного чоловіка під час оперативної закупки 3 березня. Про це повідомляє пресслужба Головного управління НП у Рівненській області.

Правоохоронці провели оперативну закупку в рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів). Першу закупку оперативники провели ще на початку лютого. Тоді рівнянин продав дві дози амфетаміну, що підтвердила відповідна експертиза. Цього разу за 800 гривень реалізував таку ж кількість речовини.

Поліцейські встановили, що чоловік реалізовував наркотичні речовини на території обласного центру та Рівненського району.

Слідчі затримали наркоторговця в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі розв'язують питання про повідомлення йому про підозру за збут наркотичних засобів.

Зловмисник раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та був судимий за майнові злочин. Крім того, двічі притягався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння та за інші правопорушення.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024