У Рівному працівникам підприємств боргують понад шість мільйонів гривень зарплати

05 Березня 2021, 17:19
1169

У Рівному працівникам економічно активних підприємств боргують 6,1 мільйона гривень заробітної плати.

Такі дані, станом на 1 лютого, повідомляють на сайті міської ради.

На сайті органу місцевого самоврядування додають, що керівники підприємств-боржників розробили графіки погашення заборгованості із виплати заробітної плати та визначили кінцевий термін погашення заборгованості.

Для привернення уваги до проблем легалізації зайнятості та заробітної плати, запобіганню порушенням трудового законодавства спеціалістами управління праці та соціального захисту населення постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота через засоби масової інформації (сайти управління праці та соціального захисту населення та виконавчого комітету Рівненської міської ради) про стан виплати заробітної плати, переваги легального використання праці найманих працівників, про зміни в  законодавстві України тощо.  У 2021 році розміщено  12 таких інформацій.

Питання забезпечення своєчасної та в повному розмірі виплати заробітної плати на підприємствах міста, дотримання мінімального розміру заробітної плати, легального використання праці найманих працівників знаходяться на постійному контролі міської комісії з питань праці та заробітної плати.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024