Український фінтех: рівнянка увійшла в ТОР-50 найбільш впливових жінок

09 Березня 2021, 09:48
400

Генеральна директорка групи компаній «РЕНОМЕ», членкиня Рівненського міськвиконкому Надія Гладкевич увійшла у ТОР-50 найвпливовіших жінок фінтеху.

За інформацією Рівненської міської ради, при проведенні дослідження організатори отримали 292 заявки, 123 з яких відібрали та передали експертному журі для подальшого голосування.

Організаторами виступили Українська асоціація Фінтех і інноваційних компаній, Проєкт USAID «Трансформація фінансового сектора», EFSE Development Facility.

Як заявляють організатори заходу, мета — висвітлення і просування діяльності жінок в сучасній українській Фінтех-екосистемі.

«Це приємно та відповідально водночас! Це звання, не лише моя заслуга. Це робота усієї команди, моїх колег, які є професіоналами своєї справи. Люди, з якими ми разом працюємо на найкращий результат! Моє визнання – це визнання усієї команди РЕНОМЕ, – говорить Надія Гладкевич. – Горда бути однією з цих неперевершених, професійних леді».

Довідково. Фінтех (фінансові технології) — це технології, що застосовуються в фінансових службах, або використовуються для того, щоб допомогти компаніям керувати фінансовими аспектами свого бізнесу, включаючи нові програми та додатки, процеси та бізнес-моделі. Раніше фінтех сприймався виключно як внутрішні розробки та процеси фінансових установ, до яких у споживачів фінансових послуг не було прямого доступу. Але сьогодні фінтех став основою для всіх онлайн-транзакцій — переказів грошей, кредитування, сплати комунальних платежів тощо.

Читайте також: Сестри із Шацька заснували спільну квіткову справу

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024