Рівнянина підозрюють у викраденні позашляховика на Рокитнівщині

12 Березня 2021, 15:22
598

Слідчі Рокитного повідомили про підозру 22-річному рівнянину за викрадення позашляховика.

У рамках досудового розслідування за фактом крадіжки авто, поєднаного із проникненням, слідчі відділення №2 (смт Рокитне) зібрали достатньо доказів для повідомлення про підозру рівнянину у скоєнні злочину. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Нагадаємо, про зникнення із подвір’я будинку автомобіля «BMW X5» до поліції повідомив 18 лютого його власник, 33-річний житель села Дроздинь колишнього Рокитнівського району.

У результаті проведених розшукових заходів працівники управління карного розшуку вийшли на слід осіб, причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом. Ними виявилися троє уродженців Корецького району, 21-го, 22-х та 26-ти років, двоє із яких проживають у Рівному. 

Під час санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили пістолет, наручники, а також автомобіль «Mercedes-Benz ML» на іноземній реєстрації, за допомогою якого ті дісталися до місця злочину.

Викрадений позашляховик молодики залишили на стоянці супермаркету у місті Житомир. Там його 26 лютого виявили і вилучили правоохоронці. Відповідно до ухвали суду на вилучені транспортні засоби накладено арешт.

У ході кримінального провадження слідчі відділення №2 (смт Рокитне) встановили, що 22-річний рівнянин за допомогою заздалегідь виготовленого ключа проник до салону автомобіля «BMW X5» та незаконно заволодів транспортним засобом. 

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. 

Читайте також: Викрили чоловіка з Карпилівки, який займався сутенерством. ВІДЕО




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024