На дорогах Рівненщини побільшало водіїв-початківців

14 Березня 2021, 11:09
872

Протягом січня-лютого 1907 осіб отримали в сервісних центрах МВС Рівненщини  свої перші посвідчення водія терміном дії на два роки. 

Загалом за два місяці територіальні сервісні центри МВС області видали 5185 посвідчень водія. За цей же період в сервісних центрах МВС в Рівненській області проведели 4089 теоретичних та 4296 практичних іспитів на право керування транспортними засобами, повідомляють у пресслужбі РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області

На сайті регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Рівненській області можна подивитися зручну онлайн-інструкцію «Як отримати посвідчення водія вперше?»  та підготуватися до теоретичної частини іспиту з ПДР завдяки безплатному онлайн-тренажеру. Також на сайті можна завантажити повний перелік питань з Правил дорожнього руху із варіантами відповідей та переглянути маршрути для перевірки навичок керування транспортними засобами.

Нагадуємо, що обмін першого посвідчення водія терміном дії на 2 роки на постійне проводиться без складання іспитів, за умови вчинення протягом двох років з дня видачі не більше двох адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

Обмін посвідчення водія, виданого вперше, здійснюється після закінчення терміну його дії. Здійснити заміну документа можна у зручному для вас сервісному центрі МВС або ж онлайн – в Електронному кабінеті водія на сайті регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Рівненській області.

Читайте також: На Рівненщині 276 водіїв отримали незвичні номери на свої автівки

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024