У Зорі затримали чоловіка, якого підозрюють в умисному вбивстві знайомого

18 Березня 2021, 11:13
2311

48-річна жителька селища Зоря повідомила правоохоронців, що, повернувшись із роботи, на балконі своєї квартири вона знайшла тіло невідомого чоловіка.

Інцидент трапився близько першої ночі 18 березня, повідомляють на сайті поліції Рівненщини.

Цю квартиру жінка орендувала. Повернувшись додому, вхідні двері оселі були відчиненими, а в коридорі горіло світло.

У кухні на дивані спав її 36-річний цивільний чоловік, а на балконі лежав невідомий чоловік без ознак життя. 


 

Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 34-річний місцевий житель. За результатами поверхневого огляду на тілі експерти виявили численні ножові поранення, зокрема і в області грудної клітки зліва та кілька в спину. Тіло направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті.

Попередньо відомо, що чоловіки були малознайомі та того вечора вживали алкоголь. Через надмірну випиту дозу 36-річний житель Зорі пояснити причину такого вчинку не може. 

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. начальника відділення поліції № 1 (м.Рівне) Рівненського РУП Вадим Артюхович. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу».

Відомо, що обоє чоловіків притягувалися як до кримінальної, так і до адміністративної відповідальності.

Читайте також: У Рівненському районі підтвердили 273 нові випадки коронавірусу, семеро людей померли


 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024