Мешканці Шпанівського провулку у Рівному просять закрити вулицю від автівок

19 Березня 2021, 12:16
1219

Щоденно мешканці провулку Шпанівський змушені ризикувати життям – на вулиці шалений рух авто та немає тротуару.

Про це пише «РівнеМедіа».

«Ми не просимо закрити вулицю, ми просимо зробити так, щоб цей рух був безпечним. Вони як їздили, так і будуть їздити. Але питання в тому, аби обмежити все за правилами, обмежити швидкість і зробити умови, щоб можна було пересуватись дітям безпечно», - розповідає місцева мешканка Ірина Петрик-Щокова.

«Люди роками писали звернення, але їх не чули. Чергове їх звернення уже до нового складу ради знайшло відгук. Буду ставити питання перед виконавчими органами з вимогою знайти рішення, адже щодня цією дорогою поруч з машинами ходять десятки людей в тому числі й діти, які йдуть до школи, - зазначає з цього приводу секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. - Вимагатиму також, аби до розробки рішень долучили й представників тутешньої громади. Нова міська рада має бути відкритою й працювати прозоро під контролем рівнян. Тільки так влада може бути справді ефективною».

«Ми встановили при в’їзді з вулиці Волинської Дивізії дорожні знаки, які обмежують швидкість. Дійсно, наші водії не дивляться на дорожні знаки, а їдуть, як їм заманеться. Дійсно, діти коли виходять із дворових територій на проїжджу частину – це є небезпека», - в.о. начальника управління ЖКГ додав Володимир Лапюк.

Читайте також: Аварія в Рівному: водій під кайфом підрізав «Audi»

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024