У Великоомелянській сільській раді відремонтують центральну вулицю. ФОТО

20 Березня 2021, 16:08
974

У громаді на Рівненщині планують відремонтувати центральну вулицю.

У Великоомелянській сільській раді цього року планують розпочати ремонт центральної вулиці. Про це повідомили на сторінці громади у Фейсбуці.

Мова йде про автомобільну дорогу державного значення Т-18-17 Бережниця - Степань - Деражне - Клевань - /М-06/.

«В нашій громаді вона збігається із вулицею Шевченка в селі Велика Омеляна. Це центральна та транзитна вулиця села, якою здійснюється доїзд до закладів освіти, культури, медицини, якою щодня користуються жителі громади, а також великогабаритний транспорт, який переїжджає з траси М-06 Київ-Чоп на автошлях Т-18-06 Рівне - Млинів - Берестечко - Буськ - Перемишляни», – повідомили у сільській раді.

По ремонту цієї дороги є велика кількість звернень від мешканців. На дорожньому полотні численні вибоїни, узбіччя в жахливому стані, в багатьох місцях відсутнє водовідведення. Ключовий момент – ця дорога не є комунальною, тому спільно з ініціативною групою сільська рада провела чимало зустрічей в тому числі з представниками Служби автомобільних доріг в Рівненській області.

Були досягнуті домовленості, сільська рада торік замовила виготовлення проєктно-кошторисної документації та отримала експертний звіт, а Служба автомобільних доріг в лютому цього року вже оголосила тендер на визначення підрядника робіт.

Читайте також: Змінила Піднебесну на Рівне: історія китаянки, яка навчає дітей мови. ВІДЕО







 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024