В Обарові перекинувся бус: поліція шукає свідків аварії

02 Квітня 2021, 16:16
1273

Біля Рівного бус перекинувся на бік, поліція шукає свідків цієї аварії, які могли б допомогти із встановленням обставин аварії та тих, хто був за кермом.

Попередньо відомо, що з авто вибралися четверо, двоє з місця ДТП втекли. Серед тих, хто лишився, двоє були напідпитку. Про це інформує Суспільне.

Дорожньо-транспортна пригода сталася біля села Обарів близько 22:45 у четвер, 1 квітня. Поліцію повідомили, що на «луцькій трасі», де проводиться ремонт, перекинувся автомобіль.

У патрульній поліції зазначили: їх попередили, що біля автомобіля знаходяться багато людей, а з машини через задні двері вибралися четверо. Чоловік та жінка з компанії одразу покинули місце аварії.

«Перекинувся автомобіль Renault Kangoo. Двоє осіб, які вибралися з авто, за зовнішніми ознаками були нетверезими. Вони не могли пояснити, що сталося та відмовилися від написання пояснень», – повідомила речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко.

В аварії ніхто не травмувався. За словами речниці патрульних, ніхто з людей, які перебували на місці події, не зміг назвати, хто саме керував автівкою. Власника авто на місці не було.

Авто помістили на арештмайданчик, матеріали не складали через відсутність водія на місці ДТП. Відтак, наразі у поліції просять ймовірних очевидців аварії допомогти встановити всі обставини події.

Читайте також: За паркування дозволили платити в терміналах і банкоматах

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024