Більше любові і добра: на Рівненщині кіннотники започаткували благодійну ініціативу

07 Квітня 2021, 15:47
507

Федерація кінного спорту Рівненщини спільно з рухом «Територія Добра» та місцевим підприємцем Миколою Мельником започаткували благодійну ініціативу, у межах якої знайомитимуть дітей і дорослих із кінним спортом.

Ідеться про те, аби діти зі сімей, що мають певні труднощі, та інтернатних закладів, могли познайомитися з кінним спортом. Як повідомляють на сторінці Федерації кінного спорту Рівненщини, перший крок для цього вже зробили. Вихідними на базі Кінно-спортивного клубу «Патріот» у селі Козлин, що поблизу Рівного, побували вихованці реабілітаційного центру з Олександрії.

Спершу тренер Денис Косик провів маленьку лекцію-екскурс про те, яку роль в історії людства відіграють коні.

Згодом гості закладу почастувалися й рушили годувати коней.

«У цей момент відбувається магія тілесного контакту із твариною. Хтось сміливо простягає руку, а хтось боїться, тож ми розповідали як треба правильно підійти до коника, дозволяли почухати їх за щоки чи погладити носа. Коні, як завжди, поводили себе впевнено і весело випрошуючи додаткове яблуко. Скільки емоцій та вражень було вже тут!» – описують зустріч із кіньми на сторінці федерації.

Завершилася зустріч практичним 15-хвилинним заняттям верховою їздою на манежі. Також Федерація кінного спорту Рівненської області вручила юним гостям тематичні подарунки.







 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024