У Березнівській лікарні закупили нового обладнання на 19 мільйонів гривень

06 Квітня 2021, 12:34
521

У рамках проєкту «Велике будівництво» в Березному триває капітальний ремонт приймального відділення районної лікарні та оновлення технічної бази.

Питання ходу реконструкції обговорили під час наради у Рівненській ОДА.

Як повідомила заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська вже через декілька місяців в Березнівській ЦРЛ з’явиться не просто сучасне медичне відділення, але й потужне обладнання для порятунку хворих.

«Перша черга реконструкції приймального відділення вже завершилася. Наразі в заклад вже отримав 32-х зрізовий комп’ютерний томограф, вартістю майже 12 мільйонів гривень. Після виділення коштів із обласного та міського бюджету, ми зможемо продовжити добудову приміщення», - повідомила Людмила Шатковська.

Окрім комп’ютерного томографа, в Березнівській ЦРЛ встановлять нові УЗД-апарат, вартістю майже 2 мільйони гривень, а також рентген-апарат ціною у 5 мільйонів гривень.

Присутній на нараді міський голова Березного Руслан Пилипчук зазначив, що таке обладнання для лікарні вкрай необхідне, адже мова йде про життя і здоров'я пацієнтів, а тому місто готове долучитися до співфінансування.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024