Санаторій «Агатівка» на Гощанщині – на межі закриття через відсутність фінансування

08 Квітня 2021, 11:51
6304

У Гощанській селищній раді відбулася зустріч керівників територіальних громад Бабина, Бугрина, Гощі та Великі Межирічі.

Дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Агатівка», який знаходиться на території соснового лісу та містить лікувально-діагностичний центр, опинився на межі закриття, йдеться на сторінці селищної ради у фейсбуці. 

«Вперше в історії Гощанщини, ми опинилися без фінансування на забезпечення оздоровлення дітей. Ми зверталися усюди, їздили і в область, і до Києва. Просили, молили, були на всіх засіданнях – нас слухали, але напевно не чули. Тому, якщо я буду мати підтримку в себе, тут на місці, розуміння від вас, я і надалі буду робити все можливе аби «Агатівка» жила!», – зауважив директор закладу Петро Стахов, звертаючись до голів громад.

«Позиція нашої громади та напрямок розвитку - це діти, їх харчування, відпочинок та оздоровлення. Виходячи з інших потреб, Гощанська селищна рада готова профінансувати та забезпечити путівкою до оздоровчого закладу певну кількість дітей», – зазначив селищний голова Микола Панчук.

Всі присутні підтримали пропозицію голови Бугринської громади Сергія Пилипчука зініціювати зустріч з керівництвом Рівненської обласної ради, головою бюджетної комісії та знову порушити питання фінансування оздоровчого табору.

Читайте також: Зловмисників, які три роки тому крали в Рівному автівки, знайшли на Херсонщині

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024