Здолбунівчанина судитимуть за скоєння 16 крадіжок

09 Квітня 2021, 15:54
1275

На рахунку здолбунівчанина – велосипеди, ноутбук, електроінструменти та інше майно містян та жителів околиць Здолбунова.

Нагадаємо, поліцейські затримали зловмисника із краденим велосипедом та бензопилою 18 лютого та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Про це інформує пресслужба поліції Рівненщини.

Під час досудового розслідування встановили, що 31 січня близько третьої години ночі у селі Здовбиця, шляхом пошкодження скла пасажирських дверей у автомобілі «Renault Master», викрав звідти ноутбук. За кілька днів, 2 лютого, намагався скоїти крадіжку з автомобіля «Opel Corsa» 28-річної здолбунівчанки. Крім того, він обвинувачується у замаху на крадіжки із транспортних засобів іще п’ятьох громадян.

За одну ніч він міг скоїти кілька злочинів. Так, близько другої години 11 лютого він вкрав велосипед із території господарства по вулиці Гончара у Здолбунові, за кілька годин – двоколісний з під’їзду багатоповерхівки на вулиці Незалежності та із підсобного приміщення у господарстві на вулиці Полярна у Здолбунові. Крім того, тієї ж ночі пошкодивши віконне скло водійських дверей, намагався вкрасти магнітоли у автомобілях «Fiat Ducato» на вулиці Незалежності та у «Mercedes A 160» на вулиці Міцкевича.

Загалом за пів місяця він вкрав у містян дев’ять велосипедів та намагався скоїти крадіжку із п’яти автомобілів, а із двох транспортних засобів він таки поцупив цінні речі. Крадене майно здолбунівчанин продавав.

Відомо, що з місць позбавлення волі чоловік звільнився влітку минулого року. Під час досудового розслідування 33-здолбунівчанин перебував під вартою. Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частинами 2, 3 статті 185, частиною 3 статті 15 частини 3 статті 185 КК України закінчене, а матеріали скеровані на розгляд суду.

Обвинуваченому загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Читайте також: Пожежа у Рівному: поблизу Монумента Вічної Слави горів сухостій



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39