Представниці Рівненщини стали срібними призерами Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги

11 Квітня 2021, 12:20
455

Поступившись одеситкам, але перегравши киянок, команда Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву (ОСДЮСШО) Рівного здобула медалі Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги (ВЮБЛ).

З 6 по 8 квітня у місті Одеса тривав фінал ВЮБЛ серед дівчат 2008 року народження. У фіналі брали участь 8 найкращих команд з 16-ти, які розпочали цей Чемпіонат. Як інформують на сайті ОСДЮСШО, фінальний тур проходив за системою плей-офф.

В 1/4 фіналу рівненська команда (тренери Коптельова Юлія та Бабик Андрій) зустрілася з командою міста Дніпро та перемогла з рахунком 81:40. 

У півфіналі ОСДЮСШО Рівного боролася з командою ДЮСШ із міста Бердянськ і також впевнено здолала суперниць з рахунком 65:38.

У грі за перше місце нашим суперником була команда господарів майданчика  – одеська СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д.

Фінальна гра була зустріччю гідних суперниць. Упродовж усіх 40 хвилин перевага будь-якої команди не сягала більше 6 очок. Та, все ж таки, на останніх секундах гри, перемогу вирвали молоді одеситки з рахунком 44:38.

Для рівнянок це була перша поразка команди за два роки виступу у Всеукраїнській баскетбольній лізі. 

За результатами фінальних ігор була сформована символічна збірна турніру, до складу якої від Рівненщини команди потрапила Віра Климчук.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024