Рівне: судитимуть чоловіків, які скинули диван з балкона на жінку

10 Квітня 2021, 16:04
1068

Перед судом постануть двоє рівнян, які скинули диван з балкона та травмували жінку.

Внаслідок протиправних дій чоловіків потерпіла отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Тепер їм може загрожувати до двох років обмеження волі. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Подія сталась восени 2020 року в Рівному. Близько 9:30 26 жовтня до поліції повідомила 51-річна рівнянка, що на вулиці Генерала Безручка з балкону третього поверху невідомі скинули диван, внаслідок чого травмували перехожу. Пізніше, із заявою до поліції звернулась і сама 33-річна потерпіла. 

Поліцейські з’ясували, що двоє місцевих жителів, 47-ми та 61 року, у квартирі за місцем проживання спільного знайомого розбирали меблі та скинули частину дивану з балкону, який упав 33-річній рівнянці на ногу. Жінка саме проходила у цей момент повз. Медики діагностували у неї закритий перелом лівої ступні та перелом малогомілкової кістки. 

За цим фактом відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Втім, за результатами зібраної доказової бази слідчі перекваліфікували кримінальне провадження на статтю 128 КК України. У рамках досудового розслідування їм повідомили про підозру у нанесенні необережного середньої тяжкості тілесного ушкодження.  

Зловмисники пояснюють, що не бачили жінку, яка проходила повз та не бажали заподіяти шкоди її життю чи здоров’ю. Наразі матеріали кримінального провадження скеровані до суду, який і вирішуватиме подальшу долю обвинувачених.  

До слова, сусіди захищають чоловіка, який у Рівному з третього поверху викинув диван на жінку

Читайте також: На Гощанщині 8-річний хлопчик отруївся алкоголем

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024