За 30 секунд до кінця матчу «Верес» вириває перемогу у «ВПК-Агро»

10 Квітня 2021, 17:00
455

Народний клуб «Верес» здобуває дев'яту за ліком перемогу в регулярному чемпіонаті.

У суботу, 10 квітня, рівняни під пильним поглядом уболівальників мінімально обіграли команду з Дніпровщини «ВПК «Агро». Матч відбувся на домашній арені «вовків» у Млинові.

Поєдинок для підопічних Юрія Вірта був досить нервовим. Гості виконали поспіль два кутових ще на 1 хв. гри, а на 4 хв. уже Шеліхов урятував свою команду від сухого листа у виконанні «червоно-чорних».

Упродовж першого тайму удачу ударами в площину воріт випробовували Микола Гайдучик, Сергій Панасенко, Михайло Сергійчук, Геннадій Пасіч, але відкрити рахунок не могли. Варто віддати належне Шеліхову, який в абсолютно карколомних стрибках тягнув, а в інших випадках не влучали господарі. Водночас гравці «ВПК-Агро» майже не турбували Богдана Когута, який вивів команду з капітанською пов’язкою.

У другому таймі ситуація суттєво не змінилася. Вірт першу заміну, яка мало не вистрілила,  зробив на 73 хв. – на поле вийшов Михайло Шестаков. Форвард отримав класну передачу від Панасенка, але не влучив у площину воріт. Гості відповіли контратакою – Когут парирував удар Араужо.

Арбітр Євген Цибулько показав за гру 7 жовтих карток, зокрема й за симуляцію, і додав 5 хв. до основного часу.

«Верес» продовжував тиснути. На 94 хв. під час атаки «Вереса» Віталій Дахновський буквально за метр від штрафного майданчика заробив штрафний удар, який вдало виконав Роман Гончаренко.

1:0 – рівняни зберігають місце на верхньому щаблі турнірної таблиці.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024