У центрі Рівного на смерть збили пішохода

12 Квітня 2021, 11:46
2005

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 20-річний рівнянин, який 12 квітня, близько 00:40, на вулиці Соборній у Рівному спричинив смертельну ДТП.

Молодик, керуючи автомобілем «Dacia Logan», рухаючись у напрямку центру Рівного, допустив наїзд на 23-річного жителя Дубенського району, який перебігав проїзну частину на заборонений сигнал світлофору. Про це повідомляють у поліції Рівненщини. 

Від отриманих травм пішохід загинув на місці події. 


 

Керманич, відповідно до огляду на стан сп’яніння за допомогою алкотестера «Драгер», був тверезий. Втім, у нього також відібрані біологічні зразки. Внаслідок автопригоди, він травмував руку. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

20-річного рівнянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального  кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За попередньою інформацією, швидкість автомобіля перевищувала допустиму для населеного пункту. 

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину. 


 

Відомо, що 20-річний керманич раніше притягувався до адмінвідповідальності за проїзд на заборонений сигнал світлофору.

Читайте також: Водій, який влетів у Рівному у стовп, був п'яним

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024