Рівненський суд відправив нападника на обмінник у СІЗО

22 Квітня 2021, 15:14
1138

У Рівному обрали запобіжний захід для нападника на обмінник – 60 діб у СІЗО на час досудового розслідування. До того затриманий перебував в ізоляторі тимчасового тримання.

У середу, 21 квітня, Рівненський міський суд обрав запобіжний захід 32-річному жителю міста Славута Хмельницької області у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб без права внесення застави. Він скоїв напад на пункт обміну валюти у супермаркеті міста у неділю, 18 квітня.

Адвокат підозрюваного Юрій Тарасюк відмовився коментувати, чи подаватимуть апеляцію на рішення суду. У суді підозрюваний розповів, що саме робив протягом дня й те, як саме стався інцидент в обміннику. Він зазначив, що зранку того дня його нібито обдурила дівчина, обмінюючи йому сотню доларів на гривні біля супермаркету. По обіді він побачив касирку, яка виходила з обмінника й здалася чоловікові схожою на ту, з якою він мав справу зранку. Хотів, каже, поговорити з нею, але та щезла у натовпі, тому увечері повернувся до обмінника.

«О 19:55 я піднявся на другий поверх по сходах і я побачив, що вона протирала вікно. Я хотів до неї підійти й вона зайшла в середину і закрила двері. Я думаю, почекаю назовні, поки вона вийде. Чекав хвилин 5-10 і вона виходила, закривала двері. Я до неї підходив, вона злякалася, я так зрозумів», – розповів житель Хмельницької області.


 

Й додав, що жінка одразу почала зачиняти двері й кричати, що її грабують. Він, переконує, хотів її заспокоїти.

«Кажу, заспокойся і рукою хотів її заспокоїти, а вона почала отак дряпати. Я руку в сумку засунув, в мене в сумці був свій балончик, я думав, вона ще зараз дістане і я кажу: та заспокойся, я хочу з тобою поговорити. Вона каже: «та ти мене вб'єш», «діставав пістолет на неї наставляв», «віддавай мені касу». Я через секунд 15-20 зрозумів, що я скоїв дурницю, побачив, що там є камери» – зазначив чоловік.

Щодо поранення чоловіка, пояснив, що стріляв у підлогу, після чого у нього забрали пристрій. Нагадаємо, напад стався близько 20:00 у неділю, 18-го квітня на другому поверсі супермаркету Novus, що на вулиці Гагаріна. Касирці вдалося виштовхати нападника, його на першому поверсі супермаркету затримали клієнти закладу.

Читайте також: У Рівному на «зебрі» збили жінку

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024