Рівнянка поділилася рецептом святкової паски
23 Квітня 2021, 14:30
1287
Вже зовсім скоро (2 травня) православні християни відзначать свято Великодня, тому видання Район.Рівне починає знайомити читачів з перевіреними рецептами пасок від рівнян.
Публікуємо рецепт паски від рівнянки Світлани Якобчук.
Інгредієнти:
- Кілограм борошна
- 400 мілілітрів молока
- 400 грамів цукру
- 100 грамів дріжджів
- 300 грамів масла
- 300 грамів сухофруктів
- сіль, ванілін та цедра лимону
«Спочатку опара: на 100 грамів дріжджі розвести з 400 мілілітрів теплого молока. Додати 100 грамів цукру та 100 грамів муки. Як підійде то змішати з іншими інгредієнтами та поставити підходити щонайменше на дві години. Через годину перемішати. Потім через 2 години знову перемішати й виложити тісто у форми, що займатиме 1/3. І поставити, щоб гарно підійшло. Приблизно на 30 хвилин. Потім випікати при температурі 180 градусів до готовності», – розповіла Світлана Якобчук.
27/04/2024
Субота
27.04.2024
12:02
09:12
26.04.2024
18:00
ГАЛЕРЕЯ
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт