Рівнянка поділилася рецептом святкової паски

23 Квітня 2021, 14:30
1287

Вже зовсім скоро (2 травня) православні християни відзначать свято Великодня, тому видання Район.Рівне починає знайомити читачів з перевіреними рецептами пасок від рівнян.

Публікуємо рецепт паски від рівнянки Світлани Якобчук.

Інгредієнти:

  • Кілограм борошна
  • 400 мілілітрів молока
  • 400 грамів цукру
  • 100 грамів дріжджів
  • 300 грамів масла
  • 300 грамів сухофруктів
  • сіль, ванілін та цедра лимону

«Спочатку опара: на 100 грамів дріжджі розвести з 400 мілілітрів теплого молока. Додати 100 грамів цукру та 100 грамів муки. Як підійде то змішати з іншими інгредієнтами та поставити підходити щонайменше на дві години. Через годину перемішати. Потім через 2 години знову перемішати й виложити тісто у форми, що займатиме 1/3. І поставити, щоб гарно підійшло. Приблизно на 30 хвилин. Потім випікати при температурі 180 градусів до готовності», – розповіла Світлана Якобчук.

 

Фото святкової випічки Світлани Якобчук
Фото святкової випічки Світлани Якобчук

Фото святкової випічки Світлани Якобчук
Фото святкової випічки Світлани Якобчук

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024