На Рівненщині в межах Спартакіади 70 депутатів брали участь у футзальних змаганнях

28 Квітня 2021, 12:49
1600

Після річної перерви РОО ФСТ «Спартак» спільно з Рівненською обласною радою та департаментом розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації відновили проведення Обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних рад, територіальних громад (міських, селищних, міських).

Як повідомляють на сторінці РОО ФСТ «Спартак», 2021 року Спартакіада складатиметься з шести видів спорту: футзалу, тенісу настільного, шахів, шашок, волейболу та баскетболу.

Першими змаганнями у рамках спартакіади стали змагання з футзалу, які відбулися в місті Костопіль.

У змаганнях взяли участь понад 70 депутатів з 7 команд з Рівненської обласної та Рівненської районної ради, Костопільської та Березнівської міських, Рокитнівської селищної, Городоцької сільської ради та команди депутатів Сарненського району.

В урочистому відкритті змагань взяли участь голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук, секретар Костопільської міської ради Давид Дідух та голова Рівненської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Василь Шевчук.

Приємно відзначити, що свої команди очолили керівники рад. Так, у команді Рівненської обласної ради брали участь голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук, перший заступник голови ради Сергій Свисталюк, заступник голови ради Олексій Бучинський, голова бюджетної комісії Ігор Ясенюк, Рокитнівський селищний голова Григорій Таргонський, заступник голови Костопільської міської ради Леонід Безбах.

У підсумку перемогу у змаганнях здобула команда депутатів Сарненського району, яка перемогла у фіналі команду Рокитнівської селищної ради з рахунком 5:1.

Бронзові нагороди змагань здобула команда депутатів Березнівської міської ради, яка у матчі за третє місце перемогла команду депутатів Городоцької сільської ради з рахунком 4:1.

За підсумками змагань відібрано кандидатів у збірну команду депутатів Рівненської області, яка братиме участь у всеукраїнській спартакіаді серед депутатів, що відбудеться з 7 по 12 червня 2021 року у місті Чорноморську.

Наступним заходом у програмі Спартакіади стануть змагання з тенісу настільного, шахів та шашок, які відбудуться 7 травня у приміщенні Рівненського регіонального центру «Інваспорт».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024