Рівне – серед активних учасників озеленення Рівненщини

02 Травня 2021, 16:03
714

У рамках масштабного екологічного проєкту «Greening Рlanet» у Рівненській області висадили близько 300 тисяч кленів, сакур, катальп, бузку, лип та фруктових дерев – всього 184 різновиди.

Рівненщина в рамках акції з озеленення зайняла друге місце серед усіх областей України, – повідомляють на сайті ОДА.

«Ми довели світу, що піклуємося про екологію, чисте повітря і відновлюємо наші ліси. Нам не байдужа доля майбутніх поколінь», – зазначив голова ОДА Віталій Коваль.

Представники влади, лісівники, ініціативні жителі територіальних громад, волонтери з обласної станції юних туристів, шкіл, садочків та соціальних закладів садили дерева та кущі.

Зокрема, до проєкту активно долучились Олександрійська, Корнинська, Гощанська, Бугринська, Білокриницька, Клеванська, Зорянська громади, а також Рівне, Сарни та Вараш.

Естафету з озеленення Рівненщина передала Донецькій та Луганській областям. Під час поїздки у східні регіони України голова облдержадміністрації Віталій Коваль передав керівникам Донеччини та Луганщини сертифікати на озеленення. Відтак 50 тисяч саджанців із Рівненщини ростиме на донецькій і луганській землях.

Читайте також: У Хиночах громада створює парк

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024