Рівне потрапило до «жовтої» епідеміологічної зони

11 Травня 2021, 17:01
1051

Рівне перейшло до «жовтої» карантинної зони.

Відтак, 11 травня на міській комісії з питань ТЕБ та НС були прийняті наступні рішення, передбачені новим карантинним зонуванням, – повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк.

  • Проведення масових заходів за участю більше однієї особи на 4кв. метри площі будівлі або території наповненістю залів понад 50% місць у кожному окремому залі;
  • Заборонено проводити дискотеки, а також роботу розважальних закладів (нічних клубів);
  • Діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, які не забезпечують можливість обмежити кількість відвідувачів у залі з розрахунку одна особа на 10кв. метрів загальної площі приміщення, басейнів – більше ніж чотири особи на одній доріжці для індивідуальних занять або шість осіб для спортивно-тренувальних груп.

Навіть при переході міста у «зелену» зону обов’язково вимагається носіння масок та дотримання соціальної дистанції. «Жовта» зона також передбачає неухильне дотримання маскового режиму, зберігається той самий режим перевезення пасажирів у громадському транспорті – виключно в залежності від кількості сидячих місць.

Крім того, міська влада вирішила, що в центральному парку від 11 травня запрацюють атракціони. При цьому контролюючі органи будуть стежити за неухильним дотриманням протиепідемічних норм.

Читайте також: У Більові ліквідують стихійне сміттєзвалище

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024