У Рівному відбулась Міжнародна виставка собак. ВІДЕО

18 Травня 2021, 11:04
1737

Міжнародна виставка собак уже традиційно відбулась у Рівному.

Цьогоріч участь у ній взяла участь рекордна кількість учасників. Про це інформує ITV.

Юкентій разом зі своїм господарем Юрієм, приїхали з Івано-Франківська до Рівного на Міжнародну виставку собак. Юкі, так собаку називають господарі – 10 місяців, порода японська шиба-іну. Пес протягом двох днів змагався із іншими собаками. І не безрезультатно. У Перший день друге місце, а наступного – перемога.

«Йому 10  місяців, в нас він купавали ми його в Росії і чому ми сюда приїхали, бо це символічно. Він сам з Курська, бо там його пітомнік  забрали ми його саме в Рівному і ми сюда приїхали, бо ми як дізналися що виставка тут буде то подумали, о це буде символічно і він приїхав через пів року і о переміг у своїй віковій категорії серед інших шиба-іну», – каже власник собаки  Юрій Семчук.

А це власник розплідника собак Назар Марчук, разом зі своїми середньо – азійськими вівчарками. На виставку приїхав показати своїх собак та подивитись в якому дусі йому

Уже вкотре на стадіоні «Мототрек» в Рівному відбулась Міжнародна виставка собак. Тут представлено понад сто порід. 730 учасників – усі різних куточків країни.

«Переможці обираються спочатку серед порід, тобто кожна порода судиться в своєму ринзі. Експект вибирає по вікових категоріях, найкращий малюк, найкраще цуценя, найкращий юніор, найкраща доросла собака і найкращий ветеран. Відповідно кожна вікова категорія, потім приходить в бестовий ринг так званий на фінальні конкурси. Наприклад всі найкращі цуценята всіх порід, змагаються на титул  найкраще цуценя виставки. Чотири місця, тобто ми вибираємо чотири найкращі цуценята і так далі. Чотири найкращі юніори і відповідно вкінці це найкращий собака виставки», – каже заступниця голови правління Рівненського обласного осередку кінологічної спілки України Мирослава Диновська.

На виставку допускали тільки щеплених  собак. Це єдина виставка псів яка відбулась цьогоріч в Рівному.

Читайте також: Рівнянина затримали за вимагання неіснуючого боргу

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024