У першому турі Першої ліги Чемпіонату Рівненського району в матчах забивали не менше трьох голів

21 Травня 2021, 10:09
528

Минулого вікенду, стартував перший тур вищої, першої, другої та юнацької ліг  оновленого Рівненського району з футболу  сезону 2021 року.

У кожному з матчів  Першої ліги Чемпіонату Рівненського району було забито щонайменше три м’ячі. Зустрічі «Рівеса» й «Альянса», ФК «Новожуків» і «Пережоця» закінчилися бойовими нічиїми, а також був один розгром.

 «Рівес» (Великий Олексин) –  «Альянс» (Біла Криниця)  –  2:2

Цей матч був не тільки результативним, а й до певної міри драматичним. Сергій Чорний відкрив рахунок на 23 хв – 1:0. За дві хвилини гравець «Альянсу» зрикошетив у свої ворота й зробив рахунок нічийним. Рівна гра тривала майже до кінця матчу. На 85 хв. Андрій Кривко вивів білокриницьку команду вперед – 1:2. Але на 90+2 хв. Чорний оформив дубль. 2:2. «Рівес» урятувався від втрати очок на останніх хвилинах.

ФК «Новожуків» (Новожуків)  –  «Переможець» (Грушвиця)  –  3:3

Ще один мегарезультативний матч. Новожуківські футболісти відкрили рахунок на 10 хв (Микола Дмитриєвцев) і закріпили перевагу на 19 хв (Юрій Євтушок). До кінця першого тайму команда з Грушвиці зуміла відквитати пропущені м’ячі. Спершу на 32 хв. відзначився Андрій Ридванський – 2:1, а на 42 хв. Юрій Міщанін зробив 2:2. На 63 хв. Олександр Галайко, який вийшов на заміну на початку другого тайму вивів «Новожуків» уперед – 3:2. Переваги господарів вистачило на 8 хвилин – Тарас Демчук забив за «Переможець» третій гол і вирвав нічию.

ФК «Шубків»  –  ФК «Корнин»  –  2:4

Після першого тайму глядачі в Шубкові, а їх було аж (чи лише?) 40, побачили тільки два голи. Першими відкрили рахунок корнинці (Олег Онищук, 17 хв.). На 40 хв. Михайло Леошек зробив 1:1. «Корнин» уперед вивів Роман Гук на 60 хв., а 1:3 на 65 хв. зробив Ілля Бойко. На цьому гаряча десятихвилинка не закінчилася – на 69 хв. Андрій Панчина скоротив відставання господарів до 2:3. Але переможну крапку на 85 хв поставив Максим Павелко – 2:4.

«Олімпік» (Олександрія) –  ФК «Шпанів»  –  2:3

Майже увесь перший тайм команди відкатали без забитих м’ячів. Але на 44 хв. Олександр Солтис забив у свої ворота – 1:0. На 55 хв. ФК «Шпанів» зрівняв – гол Костянтина Голубчикова. Але через хвилину Віталій Грабар виймав м’яч зі сітки своїх воріт – 2:1 (забив Андрій Радчук). На 65 хв. завдяки Ігорю Яроцькому рахунок став 2:2. Переможний гол, оформивши дубль у матчі, забив на 86 хв. Голубчиков.

ФК «Обарів»  –  «Стандарт» (Рівне) –  0:3

Рівненський «Стандарт» на виїзді розгромив ФК «Обарів», хоча перший гол провів лише наприкінці першого тайму. Загалом за рівнян забивали Роман Бойко (дубль) і Сергій Герасимчук.

Після першого туру три команди мають по 3 очки, чотири колективи мають по 1 очку. Уся турнірна таблиця виглядає так.

Матчі другого туру відбудуться найближчими вихідними.



 

Про результати матчів Вищої ліги Чемпіонату Рівненського району тут: Розгром новачка й очікуваний голепад від «Славії»: як стартувала Вища ліга Рівненського району

Турнірна таблиця та інфографіка першого туру зі сайту РРФФ

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024