Малюнки, пісні та лекції: або як рівнянини гуляли на екопікніку. ФОТОРЕПОРТАЖ

23 Травня 2021, 13:49
1362

У парку на Грабнику, що у Рівному, відбувся міський екопікнік «ДеревоFest». 

Захід пройшов 22 травня, повідомляє кореспондентка видання Район.Рівне. 

Кожен з гостей міг зайнятися справою для душі. На пікніку відбулася презентація та театралізоване читання книги «Місто шумить інакше». Також був представлений етюд «Маленький принц», та провели ряд лекторій на тему озеленення міста та екологічних проблем.

Одночасно на іншій частині – майстер-класи для дітей та дорослих. Зокрема, малювали травою та листочками, робити глиняні аплікації. Вчилися грати на різних музичних інструментах та спробували відчувати ритм за допомогою власних долонь, плести вузли та співати пісні.




 

На території діяв фудкорт з рідними смаколиками. 


 

Особливістю заходу стали учасники поетично-мистецького проєкту «Строфа», які візуалізувати даний екопікнік своїм малюнком. Надихалися вони піснею групи Один в каное –  «Дерево», «..саме цю композицію можна назвати гімном даного заходу», – зауважила одна із волонтерок.

Захід був створений з метою закликати рівнян об'єднатись навколо збереження зелених насаджень. Організували екопікнік за підтримки громадської організації «Агенції сталого розвитку міста», громадської ініціативи «Сад історій в Рівному», Екологічного центру при палаці учнівської молоді. 

















Читайте також:  «Вороб-юшка від урядовця та форшмак від поляків», або як у Рівному пройшов гастрофест «Мацик». ФОТО

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024