До Рівного завітала делегація з Китайської Народної Республіки

27 Травня 2021, 12:01
Зістріч політиків 674
Зістріч політиків

Делегація з Китаю висловила сподівання про налагодження співпраці з Рівним.

Голова громадської організації «Україно-Китайська торгова палата «Новий шовковий шлях» пан Чень Кай, його заступник Ігор Пюрко, голова наглядової ради громадської організації «Україно-Китайська торгова палата «Новий шовковий шлях» Максим Коробейников, а також Андрій Коробейников голова комітету міжнародних відносин ГО «Україно-Китайська торгова палата «Новий шовковий шлях» завітали 26 травня до Рівного з робочою зустріччю в рамках обговорення можливих напрямків співпраці.

На зустрічі були присутні міський голова Рівного Олександр Третяк, його заступник Ігор Кречкевич та голова групи радників міського голови Тарас Бик.

Делегація з Китайської Народної Республіки зацікавлена у співпраці з нашим містом. Вони зазначили, що готові інвестувати кошти у розробку проектів організації транзиту товарів через територію нашої громади. Також запропонували співпрацювати у питаннях розвитку міських територій, легкої промисловості, створення спільних підприємств та туризму.

«Під час візиту ми домовилися про наступну зустріч в режимі онлайн. Таким чином будемо продовжувати обговорювати подальшу співпрацю. Впевнений, що наша зустріч з представниками ГО «Україно-Китайська торгова палата «Новий шовковий шлях» — це можливість для економічного зростання нашої громади, а також потужного поштовху таких галузей, як туризм та промисловість», — зазначив міський голова Олександр Третяк.

Читайте також: Змінила Піднебесну на Рівне: історія китаянки, яка навчає дітей мови. ВІДЕО

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024