Спіймали чоловіків, які на Усті рибалили сіткою

31 Травня 2021, 14:25
560

У середмісті Рівного чоловіки ловили рибу сіткою.

За порушення правил рибальства на рівнян склали адмінпротоколи. Про випадок, що стався на річці Устя ще увечері, 27 травня, повідомили у пресслужбі рибоохоронного патруля 31 травня. 

Двоє чоловіків ловили рибу з річки Устя поблизу вулиці Ботанічна за допомогою сітки. Про це держінспекторам рибоохоронного патруля на гарячу телефонну лінію повідомив очевидець.

«Виявили двох рівнян, які здійснювали вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям – сіткою, загальною довжиною до десяти метрів. Проте, завдяки оперативним діям працівників рибоохоронного патруля, порушники не встигли завдати збитків рибному господарству. Вони поставили сітки, риби у них не було», – повідомив заступник начальника відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» Володимир Крижовець.

На двох чоловіків склали адмінпротоколи за порушення правил рибальства. Матеріали планують передати для розгляду у міський суд, який і визначить міру покарання. Це може бути штраф від 340 до 720 гривень із конфіскацією незаконних знарядь лову.

Володимир Крижовець додав, що не пригадує, аби саме у Рівному цьогоріч браконьєрили сіткою. Проте приблизно два тижні тому поблизу цього ж місця виявляли чоловіків, які орудували так званим «екраном».

Читайте також: У Рівному чоловік у ластах і масці ловив раків

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024