У книгарні Рівного запрацював робот-консультант

04 Червня 2021, 16:05
Робот у бібліотеці 1170
Робот у бібліотеці

Вперше в Україні, в книгарні запрацював незвичний консультант. 

Відтепер у Рівному поціновувачам книжок допомагатиме робот, — про це інформує «ITV».

Чотирічній Варварі сподобався робот-консультант. Дівчинка любить читати книжки, але нині у книгарні вся її увага прикута до робота. Вони потоваришували і новому другу Варя розповіла, що любить казки та вивчати англійську.

У рівненську книгарню з закордону приїхав робот-консультант. У книжковому магазині розповідають, що вирішили взяти на роботу такого незвичного працівника, аби бути сучасними та зацікавити підростаюче покоління.

«Для того, щоб було щось цікаве для дітей наших. Йде літо, їм потрібно відпочивати, їм потрібно забути про школу на певний період, їм потрібно не забути про книгу, відповідно, ми їх запрошуємо і хочемо розважити тут. Щоб вони відчували в книгарні, як свій будинок затишний, цікавий і сучасний», – директор КП «Рівнекнига» Олександр Савчук.

Робот розмовляє поки лише англійською, але вже опановує українську. А поки він допоможе, тим дітям, які вивчають іноземну мову. Також новий консультант уміє танцювати, потискати руку та навіть обіймати. Робот працюватиме з 12:00 до 14:00 щодня у книгарні «Дружба», що на майдані Незалежності.

Читайте також: Столичні блогери знайшли «туристичний магніт» Рівного

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024