Острозька академія підписала меморандум про співпрацю з Національним інститутом стратегічних досліджень

12 Червня 2021, 15:52
Острозька академія підписала меморандум про співпрацю з Національним інститутом стратегічних досліджень 649
Острозька академія підписала меморандум про співпрацю з Національним інститутом стратегічних досліджень

Підписали меморандум про співпрацю між Національним університетом «Острозька академія» та Національним інститутом стратегічних досліджень.

Угоду підписали 8 червня. Про це інформують на сайті НаУОА.

У рамках документу передбачено організацію спільних наукових досліджень, наукових заходів, проходження виробничої практики студентами та аспірантами Національного університету «Острозька академія» тощо.

«Співпраця з Національним інститутом стратегічних досліджень є важливим кроком для реалізацїі успішної кар'єри наших студентів та випускників. Сьогодні ми маємо можливість будувати чіткі стратегії щодо розвитку України сумісними силами та потужним науковим потенціалом. Радіємо налагодженню нових відносин з важливими партнерами», — розповів ректор НаУОА Ігор Пасічник

Опісля підписання договору директор НІСД, доктор політичних наук, професор, генерал-майор Олександр Литвиненко зустрівся зі студентами Острозької академії. Під час зустрічі він проаналізував сучасні глобальні загрози та виклики, а також особливості сучасної міжнародної ситуації та місця в ній України. Після лекції професор відповів на запитання студентів. 

«Я вірю у те, що студенти Острозької академії здатні змінювати Україну. Саме для цього ми мусимо вчитися, бути активними, професійними, вільними та патріотичними людьми», —  звернувся до студентів Олександр Литвиненко.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024