Сонце припікає - ціни у Soundmag тануть! Поспішай на літній SALE за навушниками!

06 Липня 2021, 16:47
Навушники РЕКЛАМА 994
Навушники

Спекотний сезон знижок у Soundmag триває! Не впусти нагоду придбати професійні якісні навушники від брендів світового масштабу за спекотною ціною! Astell&Kern, Audio-Technica, Bang&Olufsen, BeyerDynamic, Bose, JBL, Koss, Sennheiser, Sony й багато-багато інших світових брендів.

Навушники, повз які ви точно не пройдете!

Bose SoundSport Wireless Free

Ви активні й любите спорт? Тоді модель Bose SoundSport Wireless Free створена саме для вас! Вона не боїться активних тренувань, пробіжок і навіть змагань, - ці навушники комфортно сидять у вухах (тому про них навіть легко забути) і не випадуть у найвідповідальнішу мить. Єдине, чого не варто робити в цих навушниках - це занурюватись у воду.

Завдяки оптимальній ізоляції, модель SoundSport Wireless Free звучить неймовірно мелодійно, емоційно і глибоко. Вона не тиснутиме на вас ритмом, натомість потішить м’яким насиченим звучанням. Іще одна істотна перевага цих навушників - це хороша автономність. 5 годин безперервної роботи і швидка зарядка в кейсі - те, що треба для тренування хоч цілий день!

Beyerdynamic Byron BTA

Давно шукали якісні флагманські навушники, де ідеально збалансовані об’ємні баси й мелодійні, насичені середні частоти? В такому разі, модель Byron BTA від німецького бренду Beyerdynamic не залишить вас байдужими! Зручний ергономічний дизайн забезпечує комфортну посадку у вухах, а можливість безперервної роботи впродовж 7,5 годин дасть можливість завжди бути в ритмі улюбленої музики.

Звукова палітра наушників Beyerdynamic Byron BTA тяжіє до яскравих тонів, але при цьому зберігає в собі об’ємний насичений бас і мелодійні середні частоти. Елегантний лаконічний дизайн потішить стильним рішенням і зручністю.

Whizzer TWS TP1

Насичене і багате звучання, оптимальна ергономіка і помірна ціна, - так, це можливо, і навушники Whizzer TWS TP1 цьому доказ. Зручна посадка, близько 5 годин безперервної роботи, а також стильний і продуманий до дрібничок дизайн, - і ви у ритмі активного міського життя, разом з улюбленою музикою.

Щільні, об’ємні та насичені низькі частоти - своєрідна родзинка навушників Whizzer TWS TP1. Середні частоти вирізняються чистотою і мелодійністю. Натомість високі частоти звучать детально, виразно й емоційно насичено.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024