У Рівному планують створити департамент соціальної політики

09 Липня 2021, 15:48
Рівненська міська рада 1103
Рівненська міська рада

Найближчим часом сесія Рівненської міської ради буде розглядати проєкт рішення «Про утворення Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради та внесення змін до загальної чисельності виконавчих органів Рівненської міської ради», що передбачає реорганізацію управління праці та соціального захисту населення шляхом перетворення в Департамент соціальної політики для покращення організації надання в Рівненській міській територіальній громаді адміністративних послуг соціального характеру.

Підставою для порушення цього питання стало значне збільшення кількості одержувачів різних видів допомог, пільг і житлових субсидій у зв’язку приєднанням до міста Рівного смт. Квасилів, повідомляють на сайті міськради. 

Крім того, з липня 2021 року запрацював, підпорядкований управлінню новостворений Комунальний заклад «Будинок ветеранів» Рівненської міської ради, основним завданням якого є надання підтримки і додаткового соціального захисту учасникам АТО/ООС.

«Метою подальшої діяльності Департаменту буде створення комфортних умов для прийому громадян завдяки створенню нових пунктів прийому, покращення якості надання послуг, впровадження нових методів і стилів роботи, а також електронних застосувань. Подальшими планами розвитку Департаменту стане підтримка сімей з дітьми, дітей з інвалідністю», — прокоментував начальник управління праці та соціального захисту Сергій Черній.

Читайте також:  У Рівному відбудеться «двіж від LA П'ЄЦ»

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024