Рівняни можуть позмагатися за премію імені Василя Павлюка

14 Липня 2021, 10:11
Переможця очікує грошовий приз 898
Переможця очікує грошовий приз

Міська премія імені Василя Павлюка є найвищою в місті відзнакою в галузі народного мистецтва.

Премія присуджується за кращі здобутки майстрів народного мистецтва, що утверджують гуманістичні ідеали українського народу, збагачують його історичну пам'ять, національну свідомість та самобутність, відроджують і збагачують національну (регіональну) культуру, за діяльність, що сприяє виявленню, фіксації, збереженню та популяризації етнокультурної спадщини та регіональних особливостей українського народу, повідомляють на сайті Рівненської міської ради. 

Починаючи з 2014 року, премія присуджується до дня народження Василя Михайловича Павлюка 14 серпня, розмір премії – 19 (дев’ятнадцять) тисяч гривень.

На здобуття цієї відзнаки щорічно висуваються творчі доробки претендентів, виконані протягом останніх трьох років, але не пізніше, ніж за три місяці до його висування на здобуття премії; мають позитивні рецензії, відгуки у засобах масової інформації.

Пропозиції можна подати до 6 серпня 2021 року в управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради за адресою: м.Рівне, вул.Кавказька, 15 (тел. 62-07-83, 62-07-86, emailturism70@ukr.net Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду).

Читайте також:  У Рівному відкрили Музей фотографії

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024