Двох рівнян судитиму за підробку валюти та зберігання бурштину

19 Липня 2021, 12:05
Бурштин 608
Бурштин

За підробку валюти та зберігання бурштину чоловіки постануть перед судом.

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури скерували для розгляду до Рівненського районного суду кримінальне провадження по обвинуваченню двох жителів міста Рівне у вчиненні кримінальних правопорушень. Про це інформують в пресслужбі Рівненської обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням, яке проводилось слідчими УСБУ в Рівненській області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури встановили, що 33 та 36 річні чоловіки налагодили збут підробленої валюти на території області в особливо великих розмірах.

Зокрема, під час розслідування, правоохоронці задокументували збут  підроблених 20 тисяч євро, що відповідно до курсу Національного банку України становить 673,6 тисячі гривень, які чоловіки збули за ціною 300 тисячі гривень.

Крім цього, в ході досудового розслідування встановлено, що один зі зловмисників придбав та зберігав за місцем свого проживання каміння бурштину  загальною масою понад 6,6 кілограма, законність якого документально не підтверджена.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024