Проти керівниці Рівненського обласного шкірно-венерологічного диспансеру почали службове розслідування

20 Липня 2021, 17:48
Рівненський обласний шкірно-венерологічний диспансер 1620
Рівненський обласний шкірно-венерологічний диспансер

Голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук підписав розпорядження про проведення службового розслідування стосовно головної лікарки комунального підприємства «Рівненський обласний шкірно-венерологічний диспансер» Рівненської обласної ради Наталії Маняк. 

Відповідний документ з'явився на сайті облради.  Подання із вимогою провести службове розслідування подала Рівненська обласна прокуратура, пише «РівнеМедіа».

Для цього утворена відповідна комісія на чолі зі Сергієм Свисталюком – першим заступником голови облради.

 

Вона вивчатиме причини та умови, що сприяли невиконанню вимог Закону України «Про запобігання корупції», що стосуються відображення неправдивих (неповних) відомостей у декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, головним лікарем комунального підприємства «Рівненський обласний шкірно-венерологічний диспансер» Рівненської обласної ради Маняк Наталією Володимирівною. Про це йдеться у розпорядженні.

 

Службове розслідування триватиме включно до 8 серпня. 

Читайте також:  Немає грошей на зарплати: чому скорочують працівників Волинської інфекційної лікарні

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024