Рівнянин Олег Омельчук повернувся в Україну з бронзовою медаллю Олімпіади-2020

29 Липня 2021, 14:58
Рівнянин Олег Омельчук повернувся в Україну з бронзовою медаллю Олімпіади-2020 НАШІ В ТОКІО 874
Рівнянин Олег Омельчук повернувся в Україну з бронзовою медаллю Олімпіади-2020

Володар бронзової медалі XXXII літніх Олімпійських ігор рівнянин Олег Омельчук повернувся з Токіо до України.

Вночі 29 липня літак зі спортсменом  приземлився в аеропорту «Бориспіль». Про це повідомляють на сторінці НОК України у фейсбуці.

Медаліста Токіо-2020 зустрічав віцепрезидент НОК України Равіль Сафіуллін, заступник Міністра молода та спорту Віталій Лавров, представники Федерації стрільби України, фізкультурно-спортивного товариства, журналісти та інші. Привітати свого вихованця прийшов і тренер Сергій Бондар, який поділився з присутніми секретом, як налаштовував Олега, для якого це була 4 Олімпіада, на фінальний поєдинок.

Своєю чергою наш призер відзначив, що вже готується до наступних змагань – чемпіонату України, який проходитиме в серпні.

«Я запланував, що виступлю на цьому старті, незалежно з яким результатом повернуся з Токіо. Скоріше за все з карантинними обмеженнями міжнародних змагань цьогоріч не буде, але я все одно продовжу готуватися далі», — відзначив Олег Омельчук.

Нагадаємо: ще один рівнянин Михайло Романчук став володарем бронзової медалі ХХХІІ літніх Олімпійських ігор-2020 з плавання (800 м вільним стилем). У фінальних запливах спортсмени не зуміли побити олімпійський рекорд, який у кваліфікації встановив Романчук.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024