Усі п’ять центрів вакцинації на Рівненщині продовжують працювати щодня

30 Липня 2021, 16:54
Усі п’ять центрів вакцинації на Рівненщині продовжують працювати щодня 899
Усі п’ять центрів вакцинації на Рівненщині продовжують працювати щодня

Уже понад тиждень центри масової вакцинації працюють без вихідних. 

Завдяки цьому більша кількість жителів Рівненщини зможе отримати щеплення від COVID-19. Як працюють центри у Рівному, особисто перевірив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін разом із координаторкою вакцинальної кампанії в області Оленою Гандзюк, повідомляють на сайті відомства.

«Охочих багато. Станом на зараз на Рівненщині від коронавірусу зроблено понад 126 тисяч щеплень. Центри функціонують щодня – з 9 до 17 години. За таким графіком вони працюватимуть і у вихідні. Сподіваємося, що таким чином більшість жителів зможуть вакцинуватися», – прокоментував Сергій Подолін.

Нагадаємо, на Рівненщині працює 5 масових центрів вакцинації: два у Рівному – в обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім. В. Поліщука (16 Липня, 36) та в приміщенні драмтеатру (Театральна площа, 1); в Дубно (Будинок дітей та молоді); Сарнах (спорткомплекс «Сарни-Арена»); Вараші (ліцей №3).

Мобільні бригади роблять щеплення усім охочим. Це передбачає 5-й етап загальної вакцинації населення, який наразі триває. Це означає, що отримати щеплення може кожен віком від 18 років, зареєструвавшись за телефоном безпосередньо в Центрі масової вакцинації. Також можна прийти з паспортом і записатися на місці.

В центрах наявні вакцини  Pfizer,  CoronaVac та Moderna.

Читайте також:  Оптимізація неминуча: депутати обговорили шляхи покращення ситуації у медицині Рівненської області

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024